Videozuil huren

Videozuil huren voor jullie bruiloft?

Wat is een videozuil? Dat is de eerste vraag die men stelt wanneer dit woord valt. Het antwoord is heel simpel. Een videozuil is een videogastenboek waar gasten een videofelicitatie kunnen inspreken. In beeld en geluid kan iedereen een boodschap achter laten. Deze worden naderhand op een DVD gemonteerd. Dit maakt alle felicitaties zeer persoonlijk en uniek. De DVD die binnen 2 weken na de bruiloft wordt verzonden is een prachtige terugblik op jullie huwelijk. Bekijk de voorbeeldvideo op de website van videozuil huren en laat je overtuigen van de meerwaarde.

Stap 1 Met een simpele druk op de knop telt het apparaat 5 seconden af, waarna de opname start. Stap 2 Je gast spreekt een felicitatie, een mooie anekdote of misschien wel een liedje in Stap 3 Met nogmaals een druk op de knop wordt de opname beëindigd en opgeslagen. Het gastenboek staat meteen weer klaar voor de volgende gast.

 

Het videogasten heeft voldoende opslag voor zelfs de grootste feesten. Na het feest worden alle opnames verwerkt tot een DVD. Netjes met een DVD-menu van waaruit snel een keuze uit de filmpjes gemaakt kan worden. Natuurlijk zijn eventuele lege opnames verwijderd. De filmpjes worden op volle grootte op de TV getoond, dus geen ‘webcam postzegel’ beeld.

Wat is er inbegrepen?

  • huur van de videozuil voor 1 dag (’s nachts geen eindtijd)
  • eigen foto op het videogastenboek, de DVD-hoes en de DVD
  • de DVD waarop alle filmpjes netjes achter elkaar staan, met een DVD-menu voor eenvoudige film-selectie
  • afhankelijk van je keuze bezorging & retour van de videopaal

Wat kost de videozuil?

De prijs voor het huren van de videopaal is: € 195,- voor een dag (geen eindtijd ’s nachts)

De huurprijs is inclusief DVD met eigen foto en btw. Eventuele transportkosten vindt u hieronder. U krijgt de dvd binnen 2 weken thuisgestuurd.

 

Bezorging of zelf afhalen?

Tot 30 km. van De Lutte – Videopaal bezorgt zelf de bruiloftzuil tot 30 km. van De Lutte. Hiervoor wordt geen geld in rekening gebracht. Voordeel is dat de videopaal voor u wordt opgebouwd en u uitleg krijgt hoe u de videopaal dient te gebruiken.

Kosten: € 0,-

 

Bezorging heel Nederland – Videopaal bezorgt door het hele land via verschillende koeriersbedrijven. De videopaal wordt enkele dagen voor het feest bezorgd op de feestlocatie. In overleg met de feestlocatie wordt de videopaal weer opgehaald. Dankzij de meegeleverde handleiding is de bruiloftzuil binnen vijf minuten opgezet.

Kosten: € 60,-

 

Afhalen – Je kunt er ook voor kiezen om de videopaal zelf af te halen. Dit kunt u doen in De Lutte, Overijssel. Contactgegevens kunt u vinden onder het kopje bestellen. Dankzij de meegeleverde handleiding is de videozuil binnen vijf minuten opgezet.

Kosten € 0,-

 

De videozuil huren kunt u ook doen via de website van Videopaal.nl