Wildmenu

Wildmenu

Let op: vanaf 18 oktober verkrijgbaar

Romige bospaddenstoelensoep
€ 5,50
Heldere wildbouillon
€ 5,50
Champignon pasteitje
€ 8,80
*****
Hazebout bereid volgens oud twents recept
€18,50
Stoofpot van wildzijn
€19,50
Hertenbiefstuk met stoofperen
€ 23,50
Hazerugfilet met spekjes, groene kool en champignons
€ 23,50
*****
Aanbevolen wijnen:

Negromaro del salento, Italië
Zachte, volle rode huiswijn met zoete kruidigheid
p/glas €3,75, p/kleine karaf €6,90, p/karaf €13,50, p/fles €17,80

Viniterra Serie Terra Malbec, Argentinië
Volle rode wijn, dieprood van kleur met een aroma van rijp rood fruit, eikenhout, koffie en een krachtige smaak.
p/glas €4,40, p/kleine karaf €8,50, p/karaf €16,50, p/fles €22,50