• Voorgerechten

    • Frisse cocktail met groenlandse garnalen

      € 7,50
    • Salade met gerookte zalmfilet

      € 8,50
    • Lauwwarme salade met noten en brie

      € 7,80
    • Carpaccio van ossenhaas met mosterddressing

      € 8,80
    • Gefrituurde champignons met knoflooksaus

      € 8,80
    • Scampi’s met champignons en paprika in een roomsaus

      € 8,50
    • Soepen

    • Heldere groentensoep

      € 4,20
    • Tomaten-cremesoep

      € 4,50
    • Romige champignonsoep

      € 4,80
    • Franse uiensoep, gegratineerd met kaas

      € 4,80
    • Hoofdgerechten

    • Twentsche Schnitzel, geserveerd met spek, ui en champignons

      € 14,80
    • Traditionele varkenshaas met champignon-roomsaus

      € 15,80
    • Met verse groenten roergebakken kipfilet

      € 14,50
    • Entrecote “Twentsche Taveerne”, met garnituur van de chef

      € 16,50
    • Kalfsentrecote met een romige mosterdsaus

      € 19,50
    • T-bone steak, ruim 500 gram rundersteak met kruidenboter

      € 22,50
    • Gebakken heekfilet met remouladesaus

      € 16,50
    • Gegratineerde zalmfilet

      € 18,50
    • In kruidenboter gebakken gamba’s

      € 17,50
    • Tagliatelle met verse groenten, crème fraîche en pesto

      € 13,80
    • Afrikaanse notenschotel, met satesaus en rijst

      € 13,80
    • Groenten tortilla

      € 13,80
    • Biefstuk van de haas geserveerd met champignons

      € 21,50
    • Runderstoofpot op 'Lutter wijze'

      € 18,50
    • Seniorenmenu, driegangenmenu (voor, hoofd en na)

      € 18,50
    • Seniorenmenu, hoofdgerecht en nagerecht

      € 15,80
    • Wij serveren ook diverse kindermenu's